Musicant | Escola de música a Barcelona

Cor Jove

T'agrada i t'emociona cantar? Et ve de gust treballar peces de tots els gèneres i èpoques? Tens més de 15 anys i menys de 30 anys?

Si és així, et convidem a venir a cantar amb nosaltres els dimecres al vespre al Cor Jove de Musicant.

Al Cor Jove  interpretem repertoris de totes les èpoques i estils, fem intercanvis, fem tècnica vocal, concerts… I no només cantem com a cor. En algunes peces cantem en petits grups, com a solistes o, fins i tot, hem participat en trobades de més de 300 joves cantaires!

Hem tingut l’oportunitat de cantar en llocs tan preciosos com el Monestir de Ripoll, la Capella de Santa Àgata de la plaça del Rei, a l’Auditori de Barcelona o a la Catedral de Granada i encara ens en queden molts d’altres per descobrir! 

El nostre director és el Rodrigo Cob, una persona meravellosa que ens dirigeix i anima a fer nous projectes, i tenim un fantàstic pianista a tots els assajos i concerts, el Marc Sumsi!

Si t’emociona cantar i tens ganes de formar part d’un cor, vine a provar-ho i a conèixer-nos!

Per qualsevol dubte contacta amb: rodrigo_cpb@hotmail.com

Cor Jove de Musicant - Concert a la Capella de Santa Àgata, març 2020"

Cor Jove de Musicant - Stabat Mater de Pergolesi"

Cor Jove de Musicant - BLACKBIRD (BEATLES)

Cor Jove de Musicant és un cor format per joves que, juntament amb els altres cors infantils i d'adults, forma part del projecte educatiu de Musicant, Escola d'Educació musical i instrumental de Barcelona.

L’objectiu del cor és proporcionar un espai on els joves puguin desenvolupar la seva expressivitat a través de la música vocal en grup, així com el goig de l’experiència musical.

Per aconseguir el seu propòsit el cor canta repertori variat, de tots els estils i èpoques; realitza concerts sols o amb altres formacions, intercanvis corals, trobades internacionals (com els WIC – Willems International Choir- que realitza una trobada a l’any, normalment al juliol) o els projectes realitzats per l’Associació de Corals Joves de Catalunya, l’últim dels quals va reunir 400 Joves al costat de la banda municipal per interpretar el Magnificat de John Rutter, sota la direcció de Salvador Brotons, a l’Auditori de Barcelona.

El cor es va fundar el 1997 de la mà d’Eulàlia Casso, el 2017 va passar a ser dirigit per la Laia Santanach, i en l’actualitat, per en Rodrigo Cob. En Marc Sumsi és el pianista del cor.

PER ENTRAR AL COR:

Pas 1: Vine a provar un assaig amb nosaltres per veure si sents que el nostre cor és el que busques! (avisa’ns abans, que et guardarem la cadira)

Pas 2: Si després de l’assaig tens ganes d’apuntar-t’hi, concreta una trobada amb el Rodrigo, el nostre director, i amb ell xerrareu una mica del funcionament del cor, de quins són els teus interessos i escoltarà la teva veu.

PAS 3: Si totes les peces encaixen, podràs inscriure’t a la secretaria de l’escola i ja formaràs part del cor!!! Benvingut/da!