Portes enfora

 1. L’associació Internacional d’Educació Musical Willems (AIEMW)

  El 1934, a París, el professor Edgar Willems va presentar les idees i intuïcions que el van portar a una renovació total de l’educació musical.

  El 1968 es crea l’Assotiation Internationale d’Education Musicale Willems (AIEMW) impulsada per Jacques Chapuis que des del primer moment n’és el president.

  Musicant col·labora molt estretament amb l’Associació tant pel que fa a l’organització d’activitats pedagògiques (congressos, cursos internacionals…) com en la formació per a l’obtenció del Diploma Professional Willems, ja que diversos professors de l’Escola són membres de l’Equip de Professors de l’Associació.

  Jacques Chapuis és el conseller pedagògic de Musicant des de la seva creació.

 2. El Secretariat de corals Infantils de Catalunya (SCIC)

  Les corals infantils de l’Escola formen part d’aquesta federació de cors infantils i participen en les trobades que organitza anualment.

  Sempre que és possible, participen en activitats extres que tenen interès per a l’Escola: concerts, enregistrament de discos, etc…

 3. Corals Joves de Catalunya (CJC)

  La coral de Joves forma part d’aquesta federació de corals que ofereix la possibilitat de participar en activitats lúdiques de gran interès per als nostres cantaires joves.

  Sempre que és possible, participen en activitats extres que tenen interès per a l’Escola: concerts, enregistrament de discos, etc…

 4. L’EMIPAC

  L’Escola és membre d’aquesta associació que aglutina moltes de les escoles de música d’iniciativa privada de Catalunya.

  Un dels objectius d’aquesta associació és aconseguir la col·laboració de les administracions per potenciar una educació musical a l’abast de tothom.