L’ESTIU I MUSICANT – Musicant a Vic

Benvolgudes families,

Com ja sabeu, aquest estiu podeu està ben distrets amb  Musicant.  Les activitats que es presenten per a la segona setmana de juliol estan dirigides a tots els públics.

Dirigit als més petits, les Iniciacions:

Durant els dies 10, 11 i 12 de juliol es realitzarà a Vic el curs de Sensibilització i Formació de la Pedagogia Willems. Com altres vegades, durant el transcurs d’aquests estudis,  sol·licitem la participació dels alumnes de Musicant per fer una classe oberta.

Els grups escollits per a aquesta activitat són:

Iniciació I-II: 10 de juliol (hora aproximada: 11h)

Iniciació II: 11 de juliol (hora aproximada: 11h)

Iniciació III: 12 de juliol (hora aproximada: 11h)

Dirigit a la Coral Infantil de Grans:

Per una altre banda es celebrarà a les mateixes dates la primera trobada del WIC  (Willems International Choir), que serà el futur cor d’escoles Willems. Durant cins dies (del 10 al 14) treballaran obres de la gran literatura (Britten, Chilcott, Grieg, Pergolèse, Pau Casals) amb Anass ISMAT, com a director musical, Benjamin LUNETTA, com a professor de cant i Christophe VOIDEY, com a pianista. Aquest treball intens culminarà amb un concert a l’Auditori de Vic – Sala de l’Escola de Música. Junt amb aquest equip pedagògic-musical, un equip de monitors els organitzarà, a més, activitats de lleure per a cada dia.

Aquests projecte té diferents finalitats: d’una banda acostar L’ART MUSICAL als alumnes de les escoles Willems a través de la música coral; d’una altra banda, facilitar que els alumnes de les escoles Willems es conèguin; i també que coneguin altres llengües.

Pensem que aquesta pot ser una experiència molt enriquidora pels cantaires de Musicant i m’agradaria que hi participessin els màxim cantaires possible, sobretot perquè aquest cop es fa a prop de casa nostra.
Estem acabant de fer el pressupost, però com que comença a ser el moment que organitzeu les vacances dels vostres fills, us donem la informació que disposem perquè tingueu en compte la nostra proposta.

JULIOL:

Data d’arribada: 9 de juliol a la tarda.
Data del concert: 14 de juliol al vespre.
Data de finalització de les colònies: 15 de juliol al matí.

ALLOTJAMENT:

Seminari de Vic (alberg)

LLOC DELS ASSAIGS:

Escola de Música-Conservatori de Vic.

Tot i que no fem la proposta complerta (perquè no especifiquem el cost de les colònies) us agrairem que els que hi estigueu interessats, ho notifiqueu al Miquel o al Sergi.

Dirigit a la Coral de Joves:

Per últim però no menys interessant, la Coral de Joves de Musicant participarà a la Setmana Cantant a Vic.

Del 22 al 29 de juliol de 2013 tindrà lloc la Segona Setmana Internacional Cantant a Vic, un festival vinculat a la Federació Europea Europa Cantat i organitzat per la Fundació Atlàntida amb la col·laboració del Centre Coral de la Mediterrània, amb seu a Barcelona. Aquest Festival, no competitiu, es duu a terme cada any a diferents ciutats d’Europa. És un festival coral obert a cors mixtos, cantaires individuals i directors de cors que, amb el personal i els voluntaris, sumaran 400 persones.

Més informació a: http://www.setmanacantantvic.cat/site/