INTERCANVI AMB LA CORAL DE L’ESCOLA GLASBENI!! (Coral de Grans). del 30 d’abril al 4 de maig

Aviat arribaran els cantaires de la coral de l’escola Glasbeni Center Edgar Willems de Lubliana (Eslovènia) amb els que realitzarem un intercanvi, com vam explicar a la reunió de pares d’inici de curs. Aquest curs nosaltres acollim els cantaires a casa nostra i, el curs vinent, serem nosaltres els que anirem a Ljubljana.

Recordeu que les dates s’han modificat respecte les que vem anunciar a la reunió de pares.

Ja sabem que aquest intercanvi és diferents dels hem fet fins ara, perquè aquest cop venen més dies i dos d’ells són laborables per a nosaltres. Per això no us preocupeu, ho estem organitzant tot perquè us sigui el més senzill possible.

L’agenda és aquesta:

Dimarts 30 d’abril:

–     7h del vespre: acollida i repartiment per les famílies (els hi heu de donar sopar i dormir ja que hauran fet un viatge una mica llarg)

*        Dimecres 1 de maig:

–        2/4 de 10h: Assaig a l’escola (farem una aturada a mig matí per prendre tots plegats un “esmorzaret” de madelenes,    sucs…. )

–        2/4 de 2h: Recollir els cantaires per dinar a casa.

–        2/4 de 4h: Ens heu de deixar els cantaires (tan els de Musicant com els de Glasbeni Center) a la porta principal del   Parc Güell.

–        9h del vespre: Recollida dels cantaires per sopar i anar a dormir.

*        Dijous 2 de maig:

–    7h del matí: servei  de permanència o guarderia per aquelles famílies que ho necessiteu. L’escola restarà oberta des d’aquesta hora. Cal, però que els prepareu esmorzar i dinar (entrepans), alguna cosa per picar durant el dia i aigua perquè anirem a visitar Barcelona.

–        2/4 de 6h de la tarda: recollida a Musicant perquè vagin a casa a berenar i a descansar una mica

–        7h de la tarda: portar-los de nou a Musicant. Els cantaires de Musicant no tenen res extarordinari a aquella hora.

–        2/4 de 9 del vespre: recollir-los per sopar i dormir.

*        Divendres 3 de maig:

–        7h del matí: servei  de permanència o guarderia per aquelles famílies que ho necessiteu. L’escola restarà oberta des  d’aquella hora. Cal, però que els prepareu esmorzar i dinar (entrepans), alguna cosa per picar durant el dia i aigua perquè anirem a visitar Barcelona.

–        La resta del dia l’hem d’acabar de concretar perquè estem pendents de la sala on es realitzarà el concert, però el que si que us informem que el sopar serà conjunt entre les dues corals a Musicant tots plegats a Musicant després del concert. Per això, veureu a la butlleta que us demanem que aportareu de cara a aquest sopar (primer plat, segon plat, postres, aigües, begudes en general…).Com que tothom no podrà acollir un cantaire perquè no n’hi haurà per a tothom, els que no acollliu sereu els que us encarregareu de preparar aquest sopar així totes les famílies podreu participa de l’intercanvi.

–        Després a dormir cadascú amb el seu cantaire convidat.

*        Dissabte 4 de maig:

–        Ja us especificarem l’horari exacte i si ens heu de deixar els cantaires a l’aereoport o bé a Musicant.

* Recordeu entregar la butlleta abans del 4 d’ abril, especificant:

-   Autorització per l’intercanvi

-   Nombre de cantaires que podeu acolllir.

-   Aportació del sopar del divendres a Musicant.