Concert de Nadal

Data: 19 de desembre.

Hora: 6h de la tarda

Hora d’entrada dels cantaires: 3/4 de 6

Lloc: Parròquia de Sant Ambròs

Plaça La Pau núm. 1

Durada: 1’30h.

L’ Associació Cultural i Recreativa La Pau (ACR La Pau), l’Associació de veïns Palmera Centre i Càrites de la Parròquia de Sant Ambròs varen demanar a EMIPAC (Associació d’Escoles de Música Privades amb voluntat de servei públic) si l’escola Musicant podia fer-se càrrec d’un dels concerts solidaris del Cicle CONCERTS SOLIDARIS DE RECOLLIDA D’ALIMENTS per a ser distribuïts entre les famílies més necessitades del barri de la Verneda. Hem decidit col·laborar-hi.

Així doncs, l”objectiu del concert és la recollida d’aliments,  l’entrada al concert serà l’aportació mínima de 2kg de menjar per persona que assisteixi al concert (llegums, pasta, oli, etc…)

El menjar que es recolli serà lliurat íntegrament a Càrites de la Parròquia de Sant Ambròs,  que és qui s’encarrega de repartir el menjar entre la cinquantena famílies més necessitades que en tenen comptabilitzades.

El nostre compromís amb l’educació musical també és un compromís amb les necessitats més essencials dels ciutadans, en aquest cas del Districte de Sant Martí del que Musicant, la Parròquia i les altres dues associacions formem part.

Aquest concert s’ha anunciat aquesta setmana a El Periódico, on apareix una entrevista a l’Àngel Blanes, president d’una de les tres entitats organitzadores, us deixem l’enllaç de la notícia aquí.

Us hi esperem!