Agenda de l’acollida!

Dimarts 30 d’abril:

–     7h del vespre: acollida i repartiment per les famílies (els hi heu de donar sopar i dormir ja que hauran fet un viatge una mica llarg)

Dimecres 1 de maig:

–        2/4 de 10h: Assaig a l’escola (farem una aturada a mig matí per prendre tots plegats un “esmorzaret” de madelenes,    sucs…. )

–        2/4 de 2h: Recollir els cantaires per dinar a casa.

–        2/4 de 4h: Ens heu de deixar els cantaires (tan els de Musicant com els de Glasbeni Center) a la porta principal del   Parc Güell.

–        9h del vespre: Recollida dels cantaires per sopar i anar a dormir.

*Dijous 2 de maig:

–    7h del matí: servei  de permanència o guarderia per aquelles famílies que ho necessiteu. L’escola restarà oberta des d’aquesta hora. Cal, però que els prepareu esmorzar i dinar (entrepans), alguna cosa per picar durant el dia i aigua perquè anirem a visitar Barcelona.

–        2/4 de 6h de la tarda: recollida a Musicant perquè vagin a casa a berenar i a descansar una mica

–        7h de la tarda: portar-los de nou a Musicant. Els cantaires de Musicant no tenen res extarordinari a aquella hora.

–        2/4 de 9 del vespre: recollir-los per sopar i dormir.

*Divendres 3 de maig:

–        7h del matí: servei  de permanència o guarderia per aquelles famílies que ho necessiteu. L’escola restarà oberta des  d’aquella hora. Cal, però que els prepareu esmorzar i dinar (entrepans), alguna cosa per picar durant el dia i aigua perquè anirem a visitar Barcelona.

–        La resta del dia l’hem d’acabar de concretar perquè estem pendents de la sala on es realitzarà el concert, però el que si que us informem que el sopar serà conjunt entre les dues corals a Musicant tots plegats a Musicant després del concert. Per això, veureu a la butlleta que us demanem que aportareu de cara a aquest sopar (primer plat, segon plat, postres, aigües, begudes en general…).Com que tothom no podrà acollir un cantaire perquè no n’hi haurà per a tothom, els que no acollliu sereu els que us encarregareu de preparar aquest sopar així totes les famílies podreu participa de l’intercanvi.

–        Després a dormir cadascú amb el seu cantaire convidat.

*Dissabte 4 de maig:

–        Ja us especificarem l’horari exacte i si ens heu de deixar els cantaires a l’aereoport o bé a Musicant.